Branding  /  Web

Mamipan

Scroll

La necessitat 

Mamipan és una empresa dedicada a la fabricació de pa i brioixeria industrial, diferenciada per voler mantenir l'essència artesana en tots els seus productes.

Ens van contactar per la realització del rebranding de la seva marca. Vam analitzar l’empresa, la seva metodologia i el seu target per, posteriorment, realitzar el rebranding, el disseny de la marca, la identitat corporativa i finalment el manual corporatiu per a la normalització de la nova marca.

Catàleg

A continuació, es va dissenyar un catàleg interactiu per a ús comercial amb tota la gamma de productes que ofereix l'empresa. D'aquesta manera es facilita la funció de proveïdors a l'hora d'enviar els seus productes als diferents clients.

Disseny web

Finalment, es va desenvolupar una pàgina web per tal d'aconseguir posicionament online i aconseguir arribar a un públic major. La pàgina web compta amb material gràfic dissenyat a mida per a aquest client en concret: vam realitzar dues sessions fotogràfiques dels productes i les instal·lacions per poder crear animacions basades en scroll.

Client
Mamipan Riells
Projecte
Web i branding
Website
https://mamipanriells.com/
Equip
Francesc Mestre, Aleix Olesti