Branding  /  Web

Vins Infinits

Scroll
Client
Vins Infinits
Projecte
Branding i Web
Equip
Francesc Mestre, Francesc Guasch

La necessitat 

Vins Infinits és una botiga online de vins que recopila els millors vins i caves de les terres catalanes. Anteriorment coneguda com a 7deVins, es va decidir digitalitzar la marca i donar-li una rentada de cara per fer-la més actual i propera.

El client es va posar en contacte amb nosaltres perquè necessitava un redisseny a la seva marca i una pàgina web amb ecommerce per poder vendre el seu producte online. El primer pas va ser construir la marca i la seva imatge corporativa. Un cop establerta la filosofia i la imatge visual, es va construir una web que en seguís les directrius establertes.

La web

Partint d'aquesta base, es va desenvolupar la nova pàgina web, seguint la línia estipulada pel nou disseny i buscant una imatge molt més moderna, minimalista i intuïtiva, per tal d'oferir a l'usuari una bona experiència.

Altres aplicacions

A més a més, s'han dissenyat altres tipus d'aplicacions necessàries per al client. Per exemple, packaging per les bosses en què s'entreguen les ampolles de vi o cava i aplicacions per mitjans digitals com per exemple stories d'Instagram.

Equip

Dissenyador corporatiu  
Francesc Mestre i Francesc Guasch

Dissenyador web
Francesc Mestre