Branding  /  Web

Premis Vinari

Scroll
Client
Premis Vinari
Projecte
Branding, Web i Aplicacions
Website
www.premisvinari.cat

La necessitat 

Els Premis Vinari és l'esdeveniment amb més repercussió del món vitivinícola català. La seva marca s'havia quedat desactualitzada i necessitaven ordenar les seves categories i unificar-ho tot sota la mateixa marca, establir una jerarquia i que també poguessin funcionar independentment.

La solució

La nostra tasca va ser la de retocar la marca seguint les petjades i filosofia que tenia l'anterior. Amb aquest canvi, ens permetia fer-la evolucionar i adaptar-la a les quatre categories que en formen part:

· Premis Vinari dels Vins Catalans
· Premis Vinari Vermuts Catalans
· Premis Vinari Enoturisme Català
· Premis Vinari Barcelona Rosé

A banda d'això, també vam dissenyar-ne la web i diferents aplicacions per les gales que es duen a terme cada any.

La web

La pàgina web reflexa tot el que respira la marca. Elegància i exclusivitat.

La pàgina acull tota la informació referent als premis, i també serveix com a noticiari pels amants dels vins que vulguin estar al dia dels esdeveniments pròxims.

També serveix com a catàleg digital dels guardonats de cada any i com a portal perquè els cellers catalans puguin inscriure's en els diferents premis.

Aplicacions

La gala dels. Premis Vinari dels Vins Catalans és restransmitida en directe pel canal 33. L'espectació per conèixer quin és el millor vi i el millor escumòs català és màxima, i la gal·la n'ha d'estar a l'alçada.

Per aquest motiu vam preparar moltes aplicacions corporatives perquè tota la gal·la seguís el mateix fil conductor.  La nostra tasca aquest any va ser la de dissenyar:

· Etiquetes dels premis

· Catàleg dels guardonats

· Càirons per la retransmissó en directe

· Vídeo d'inci de la gal·la

· Disseny dels guardons

· Disseny del photocall i roll-ups

· Pantalles del directe

· Lletres de l'escenari